Acasă Actualitate Generalul-locotenent Laurian Anastasof, împuternicit la conducerea Statului Major al Apărării

Generalul-locotenent Laurian Anastasof, împuternicit la conducerea Statului Major al Apărării

Generalul-locotenent Laurian Anastasof va prelua funcţia de locţiitor al şefului Statului Major al Apărării (SMAp), în baza unui ordin emis de ministrul Apărării, Gabriel Leş, a anunţat joi Ministerul Apărării Naţionale (MApN). Acesta va prelua prerogativele începând cu data de 1 februarie.

„Cu privire la situaţia locţiitorului şefului SMAp, precizăm faptul că această funcţie este îndeplinită până astăzi, 31 ianuarie 2019 inclusiv, de către generalul-locotenent Adrian Tonea, iar începând cu data de 1 februarie 2019, prin ordin al ministrului Apărării Naţionale, a fost împuternicit pentru îndeplinirea atribuţiilor acestei funcţii generalul-locotenent Laurian Anastasof”, arată MApN.

În ceea ce priveşte decizia de joi a CAB, care a admis o cerere depusă de MApN de suspendare a decretului semnat de preşedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul şefului SMAp, generalul Nicolae Ciucă, MApN a menţionat că ”va pune în aplicare hotărârea instanţei de judecată de îndată ce aceasta va fi comunicată oficial”.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version