Acasă Actualitate Un cal lăsat de proprietar să moară a fost salvat

Un cal lăsat de proprietar să moară a fost salvat

Un cal a fost abandonat, în cursul zilei de azi. mai mult mort decât viu pe caldarâm în zona  bulevardului Calea Severinului din Craiova. Acesta a zăcut ore în şir la margine acarosabilului, lăsat să moară acolo de către stăpâni. Fotografia cu calul abandonat a devenit în scurt timp virală pe Facebook, înregistrţnd în câteva ore zeci şi zeci de comentarii şi aproape 400 de distribuiri. Mai multe persoane s-au mobilizat şi au reuşit să pună animalul pe picioare şi să-i găsească un adăpost. Primii care au sărit în ajutorul calului au fost membrii grupului de pe pagina de Facebook „Animale pierdute,găsite&adopţii Craiova” şi medicii veterinari de la cabinetul veterinar Franco Vet.

foto:Facebook -Ştefania Irina

În cele din urmă calul a fost adăpostit de o craioveancă, iubitoare de animale. (sursa: pagina de Facebook- „Animale pierdute,găsite&adopţii Craiova”).

A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.
Exit mobile version