Acasă Actualitate CExN al PSD a votat noua formulă a cabinetului Dăncilă

CExN al PSD a votat noua formulă a cabinetului Dăncilă

Foto Zf.ro
Premierul Viorica Dancila (S) si liderul PSD, Liviu Dragnea (D), parasesc, luni, 4 iunie 2018, Palatul Parlamentului din Bucuresti, dupa ce au participat la sedinta Comitetului Executiv National al Partidului Social Democrat unde s-a stabilit organizarea unui miting de protest impotriva abuzurilor din Justitie care va avea loc sambata, 9 iunie, in Piata Victoriei. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Comitetul Executiv Naţional al PSD a aprobat luni noua formulă a cabinetului Dăncilă, după ce unii miniştri au fost remaniaţi.

Ilan Laufer revine în echipa guvernamentală ca ministru al Dezvoltării.

Gabriel Leş a fost nominalizat pentru funcţia de ministru al Apărării, în locul lui Mihai Fifor, preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Camera Deputaţilor, Marius Budăi, a devenit ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale, înlocuind-o în funcţie pe Lia Olguţa Vasilescu, propusă pentru portofoliul de la Transporturi în locul lui Lucian Şova, a anunţat la finalul şedinţei premierul Viorica Dăncilă.

Niculae Bădălău va prelua funcţia de ministru al Economiei, în locul lui Dănuţ Andruşcă, Alexandru Petrescu pe cea de ministru al Comunicaţiilor, în locul lui Petru Bogdan Cojocaru, Daniel Breaz a fost numit la Ministerul Culturii, în locul lui George Ivaşcu, iar la Ministerul Tineretului şi Sportului a fost nominalizat Constantin-Bogdan Matei, în locul Ioanei Bran.

Mihai Fifor se va ocupa de departamentele PSD, a menţionat premierul.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version