Acasă Actualitate Un copil care se plimba cu trotineta în zona Aviatorilor a fost...

Un copil care se plimba cu trotineta în zona Aviatorilor a fost bruscat și zgonit de un participant la mitingul PSD

Unul dintre organizatorii mitingului PSD a fost deranjat de un copil care voia să se plimbe cu trotineta în zona Aviatorilor, în timp ce oamenii aduși de partidul social-democrat se îndreptau spre Piața Victoriei. Bărbatul l-a bruscat pe copil și l-a zgonit din zona în care circulația a fost restricționată.
Incidentul a fost semnalat de un internaut pe pagina sa de Facebook.
”Bulevardele din jurul Pieței Victoriei au fost închise circulației rutiere, o ocazie potrivită pentru un copil care a vrut să se plimbe cu trotineta. Un organizator al meetingului de susținere PSD-ALDE a fost deranjat de acel copil și l-a alungat bruscându-l fizic și insultându-l. La fel a pățit și colegul meu Mihai Petre care a fotografiat momentul de <<luptă împotriva abuzurilor>>~, a scris Eli Driu, pe rețeaua socială.
În fotografiile publicate se vede cum bărbatul îl alungă pe copil din rândurile social-democraților care se îndreaptă spre Piața Victoriei unde va avea loc mitingul ”împotriva abuzurilor”, începând cu ora 20.00. (sursa:hotnews)
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.
Exit mobile version