Acasă Actualitate Lucrări pe Autostrada A1

Lucrări pe Autostrada A1

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că astăzi, până la orele 20:00, pe Autostrada A1 pe sensul Arad către Timişoara, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, la kilometrul 519+336 metri din cauza lucrărilor de reparare a rosturilor de dilataţie, ce se vor desfășura astăzi până la orele 20:00.
Pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, din cauza lucrărilor de reparații efectuate pe tronsonul kilometric 306 – 297, pe sensul către Sibiu, traficul este restricționat pe prima bandă și pe cea de urgență, până la orele 20:00. Pe sensul Sibiu – Sebeș, la kilometrii 264+500 de metri – 265, circulația pe a doua bandă va fi oprită astăzi până la orele 16:00 pentru executarea operațiunilor de înlocuire a parapetelui median.
Conducătorii auto trebuie să respecte cu stricteţe indicaţii semnalizărilor temporare, să circule cu viteză redusă în zonă și să sporească atenţia la volan.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version