Acasă Actualitate O șoferiță cu un Q7 a spulberat 11 mașini, după care s-a...

O șoferiță cu un Q7 a spulberat 11 mașini, după care s-a răsturnat

Un accident rutier a pus pe jar cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa. A fost solicitată în primă fază şi Descarcerarea de la ISU Dobrogea, dar, din fericire, nimeni nu a rămas încarcerat în maşina care s-a răsturnat pe bulevardul 1 Decembrie, informează replicaonline.ro, potrivit realitatea.net.

Accidentul a fost provocat de o şoferiţă de 37 de ani, care a izbit un stâlp. În timp ce s-a răsturnat cu autoturismul, un Audi Q7, au fost avariate grav alte 11 maşini parcate! La fața locului s-a deplasat și poliția. Femeia a scăpat ca prin minune: ea a fost preluată conştientă de ambulanţă şi transportată la spital. Conform unor martori, femeia ar fi avut viteză excesivă.

Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.
Exit mobile version