Acasă Actualitate Hunedoara: O maşină a acroşat o ambulanţă, apoi a lovit un pieton

Hunedoara: O maşină a acroşat o ambulanţă, apoi a lovit un pieton

(Foto: agerpres.ro)

Accident grav în această dimineață în municipiul Petroşani. Un bărbat de 58 de ani a fost lovit de un autoturism care mai înainte intrase pe contrasens şi acroşase o ambulanţă ce transporta un pacient la spital. „Pacientul şi şoferul ambulanţei sunt bine. Din păcate, a rezultat o victimă, este vorba de un pieton care a suferit o fractură la nivelul membrului inferior”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijirile medicale necesare.

 

Potrivit poliţiei, vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 25 de ani, din judeţul Gorj, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a acroşat ambulanţa care circula normal. Apoi, autoturismul l-a lovit pe bărbatul din Petroşani, care se deplasa pe partea carosabilă, în zona Dărăneşti.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version