Acasă Actualitate O noua aeronanava Tarom cu probleme. Pasagerii cursei Frankfurt-Bucuresti sunt blocati la...

O noua aeronanava Tarom cu probleme. Pasagerii cursei Frankfurt-Bucuresti sunt blocati la sol de la ora 11.15

O aeronava Tarom care trebuia sa decoleze din Frankfurt la 11.15 este blocata cu pasagerii la bord de cinci ore pe aeroportul german, informeaza Hotnews. Operatorul zborului le-a spus clientilor ca asteapta degivrarea. Asta dupa ce o alta aeronava Tarom s-a defectat sambata la Amsterdam, iar 120 de pasageri si-au petrecut noaptea pe aeroport.

Avionul era asteptat sa aterizeze pe aeroportul din bucuresti la 14.40, in schimb nava nu a decolat nici la cinci ore de la ora programata, respectiv 11.15.

Stirea vine dupa ce aproximativ 120 de pasageri ai unei curse Tarom ce trebuia sa efectueze cursa Amsterdam-Bucuresti si-au petrecut noaptea de sambata spre duminica pe aeroportul olandez Schipol din cauza defectarii aeronavei.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version