Acasă Actualitate Martin Schulz: Germania trebuie sa-si schimbe politica fata de Europa

Martin Schulz: Germania trebuie sa-si schimbe politica fata de Europa

Martin Schulz, liderul Partidului Social Democrat german (SPD) a declarat vineri, intr-un interviu acordat revistei Der Spiegel, ca Germania trebuie sa-si schimbe politica fata de Europa, in conditiile in care o sursa din partid a declarat ca social-democratii vor purta negocieri cu conservatorii cancelarului Angela Merkel pentru a pune capat crizei politice, relateaza Agerpres.

„A-i oferi (presedintelui francez) Emmanuel Macron un raspuns pozitiv va fi un element cheie in orice negociere cu SPD”, a spus Schulz, care a adaugat ca ar trebui elaborata o politica fiscala europeana comuna si infiintat postul de ministru de finante al UE.

Potrivit unor oficialitati din SPD, la o conferinta a partidului care urmeaza sa aiba loc saptamana viitoare, liderii formatiunii ar urma sa-si dea acordul pentru inceperea negocierilor in

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version