Acasă Actualitate Vânt şi ploi până marţi seară

Vânt şi ploi până marţi seară

Cod portocaliu și galben de ploi și furtuni în mai multe judeţe din ţară
Cod portocaliu și galben de ploi și furtuni în mai multe judeţe din ţară

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare de intensificări ale vântului și ploi moderate cantitativ, valabilă din această după-amiază până marți seară în majoritatea regiunilor.
Potrivit meteorologilor, în intervalul 11 septembrie, ora 17:00 – 12 septembrie, ora 21:00, temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze la rafală de 45 – 50 km/h, iar în Banat, Dobrogea și la munte, pe arii restrânse, de peste 55 – 60 km/h.
În noaptea de luni spre marți (11/12 septembrie) și pe parcursul zilei de 12 septembrie, în Oltenia, Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei, la deal și la munte, vor fi și intervale de timp cu averse, descărcări electrice și posibil grindină, iar cantitățile de apă vor depăși local 15 l/mp și izolat 25 – 30 l/mp.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version