Acasă Actualitate Eliberarea lui Dan Voiculescu, pe masa judecătorilor

Eliberarea lui Dan Voiculescu, pe masa judecătorilor

Presedintele fondator al Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, sustine o conferinta de presa, in Bucuresti, duminică, 6 iulie 2014. MARIUS DUMBRAVEANU / MEDIAFAX FOTO

Magistraţii Tribunalului Bucureşti decid, marţi, dacă fostul senator Dan Voiculescu poate fi liberat condiţionat, iar hotărârea va fi definitivă.
Afaceristul ispăşeşte sentinţa de 10 ani de închisoare primită, în vara anului 2014, în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare.
La data de 8 iunie, Judecătoria Sectorului 5 a dat undă verde eliberării condiţionate.
Avocatul lui Dan Voiculescu a susţinut că acesta a arătat ‘stăruinţă în muncă’ în penitenciar şi că ‘nu trebuie îndreptat, pentru că are o educaţie solidă’.
În timp, procurorul de caz a susţinut că Dan Voiculescu a avut doar 57 de zile câştigate prin muncă, restul de peste 300 de zile fiind câştigate prin elaborarea a 11 lucrări ştiinţifice pentru care nu există nicio dovadă că au fost redactate în penitenciar.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version