Acasă Actualitate Craiova găzduiește a doua ediție a Târgului de Turism al Olteniei

Craiova găzduiește a doua ediție a Târgului de Turism al Olteniei

 

În perioada 10 – 12 martie 2017, în incinta Centrului Multifuncţional Craiova se va desfăşura cel mai mare eveniment expoziţional din Oltenia dedicat industriei turismului – a doua ediţie a Târgului de Turism al Olteniei.
Acesta va reuni în special expozanţi din regiunea Olteniei şi din întreaga ţară, dar, totodată, vor fi invitaţi şi expozanţi din străinătate.
Expozanţii prezenţi vor promova: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, turismul medical, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură. Din ofertele companiilor prezente la Târg nu lipsesc asigurările medicale şi de călătorie, organizările de evenimete private şi corporate, precum şi accesoriile şi gadget-urile necesare în orice călătorie.
Târgul doreşte promovarea zonelor de atracţie turistică şi a serviciilor din această regiune a României, organizarea de conferinţe şi dezbateri cu subiecte ce ţin de dezvoltarea turismului regional.
Companiile prezente la Târg vor delecta vizitatorii cu tombole, premii, vouchere şi oferte early booking. De asemenea, în perioada Târgului se aplică reduceri considerabile pentru cei care îşi rezervă vacanţa pe loc.
Târgul de Turism al Olteniei este organizat de către PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliile Judeţene Dolj, Gorj, Vâlcea, şi Camera de Comerţ şi Industrie Dolj.
Nu vor lipsi prezentări de destinaţii şi locaţii noi deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinaţii.
Cei care îşi vor prezenta ofertele sunt: agenţiile de turism, hotelierii, transportatorii, companiile de asigurări medicale şi de călătorie, organizaţiile naţionale şi judeţene de turism, centrele de aventură şi agrement, organizatorii de evenimente private şi corporate, bănci şi instituţii financiare, muzee, teatre.
Concomitent cu ediţia a II-a a Târgului de Turism al Olteniei se va desfăşura Horeca Expo Oltenia – expoziţie de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante.
Acest eveniment este dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite în această industie, de la alimente, echipamente, mobilier, articole textile la utilaje şi software, dar şi hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cafenelelor şi firmelor de catering, bucătarilor profesionişti ce îşi desfăşoară activitatea preponderent în această regiune a României.
De asemenea, pe durata expoziţiei sunt organizate conferinţe care abordează subiecte de interes pentru domeniul HORECA, dar şi competiţii de barista profesional, cooking show-uri organziate de chefi celebri, demonstraţii de servire şi degustare a vinului, bartending şi barista.
Obiectivele propuse sunt:
– Promovarea Târgului de Turism al Olteniei şi Horeca Expo Oltenia ca şi evenimente de referinţă în domeniu, atât pentru regiunea Olteniei, cât şi pentru regiunile învecinate;
– Promovarea turismului autohton pe plan internaţional;
– Atragerea cu o multitudine de oferte speciale, promoţii, tombole a unui număr cât mai mare de persoane care intenţionează să îşi planifice sau să îşi achiziţioneze vacanţa;
– Atragerea unui număr cât mai mare de expozanţi din domeniul turismului şi domenii conexe acestei industrii;
– Crearea de locuri de muncă în industria turismului şi insustria HORECA.
Campania de promovare a evenimentelor va cuprinde: campanii la radio (în cele cinci judeţe ale Olteniei, dar şi judeţele Argeş şi Caraş Severin), televiziuni locale, ziare, dar şi on-line, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newsletter, comunicate de presă, menite să atragă un număr de peste 8.000 de vizitatori.
De asemenea, pentru a spori numărul de vizitatori, în zilele de sâmbătă şi duminică va fi pus la dispoziţia vizitatorilor, transport tur – retur, gratuit, la fiecare oră, din zona centrală a oraşului până la locul de desfăşurare a evenimentului.
Un foarte bun instrument de promovare pentru companiile expozante este Catalogul târgului (conţine prezentarea tuturor companiilor expozante în cadrul târgului şi alte companii care doresc să se promoveze în acest catalog). Redactat în format A5, catalogul va fi distribuit în cadrul târgului şi în afara lui. Tirajul va fi de 1.000 de exemplare.
Sponsor al Horeca Expo Oltenia este PPD România, iar partenerul principal al celor două evenimente este Selgros România -„Club pentru profesionişti şi pasionaţi. De bunătăţuri“.

Organizator:
PS MULTISERVICES SRL
Succesul unei afaceri este dependent de promovare: 10 – 12 martie 2017
Program Târg:
Vineri: 10.00 – 19.00
Sâmbătă: 10.00 – 19.00
Duminică: 10.00 – 16.00.
Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26
Bilet intrare: 3 lei.

Detalii privind organizarea celor două evenimente găsiţi pe: www.targdeturismoltenia.ro şi www.horecaexpooltenia.ro.
Pagini de facebook: Târgul de Turism al Olteniei şi Horeca EXPO Oltenia.

Exit mobile version