Acasă Actualitate Contractul pentru tronsonul Suplacu de Barcău – Borș al Autostrăzii Transilvania ar...

Contractul pentru tronsonul Suplacu de Barcău – Borș al Autostrăzii Transilvania ar putea fi reziliat

Ministerul Transporturilor ar putea rezilia contractul pentru construcţia autostrăzii Transilvania, Secţiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borş, după ce ministrul Sorin Buşe s-a declarat nemulţumit de neînceperea lucrărilor, relatează Mediafax.

 

Ministrul a solicitat prezenţa la Bucureşti a conducerii companiei spaniole, responsabilă de construcţia secţiunii de 60 de km, pentru a decide viitorul proiectului. Lucrările pe tronsonul Suplacu de Barcău – Borş au fost atribuite în lun mai 2015 asocierii dintre firmele Corsan – Corviam Construccion, Consinit, Road Consulting & Design Solution şi Via Design.

Corsan – Corviam Construccion, Consinit, Road Consulting & Design Solution şi Via Design au câştigat licitaţia în urmă cu aproximativ un an şi jumătate, iar CNADNR a emis ordinul de începere pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor în luna iunie 2015. Cu toate acestea, ultima variantă a proiectului tehnic a fost transmisă pentru avizare la CNADNR cu întârziere, la începutul lunii august 2016, precizează un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version