Acasă Actualitate Al doilea tren Hyperion-Softronic pe ruta Craiova – Bucureşti – Braşov, la...

Al doilea tren Hyperion-Softronic pe ruta Craiova – Bucureşti – Braşov, la prima cursă

Compania Softronic din Craiova a inaugurat, în această dimieaţă, cel de-al doilea tren Hyperion printr-o călătorie inaugurală care a avut ca punct de plecare Gara Craiova. Plecarea a avut loc la ora 7.30, urmând să ajungă în Gara de Nord Bucureşti la ora 10.30.

Radu Zlatian, consultant în cadrul firmei Softronic, a declarat că al doilea tren produs de firma craioveană va circula din 21 septembrie pe ruta Craiova-Bucureşti – Braşov, cu plecare din Craiova la ora 7.30, iar primul tren Hyperion, care a fost pus în circulaţie în urmă cu un an, va rula pe distanţa Craiova-Bucureşti-Constanţa, cu plecare din Craiova la ora 6.45.
Firma Softronic din Craiova este în acest moment cel mai important producător român din industria materialelor feroviare, trenul Hyperion situându-se din punct de vedere tehnic şi tehnologic la nivelul celor mai bune produse din Europa.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version