Acasă Actualitate Directorul Direcției Antifraudă din cadrul ANAF, la DNA Ploiești

Directorul Direcției Antifraudă din cadrul ANAF, la DNA Ploiești

(Foto: radiocluj.ro)
(Foto: radiocluj.ro)

Directorul Direcției Antifraudă din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Nicolae Romeo Florin, a ajuns în această după amiază la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Ploiești, unde urmează să fie audiat, informează Agerpres.ro. Potrivit unor surse judiciare, Nicolae Romeo Florin a fost citat în calitate de suspect într-un dosar care vizează fapte de corupție, el venind la DNA însoțit de avocatul Alexandru Chiciu. La intrarea în sediul DNA, Nicolae Romeo Florin a spus, răspunzând unor întrebări, că nu a făcut niciodată ceva ce să i se poată reproșa.

Conform declarației sale de avere, Nicolae Romeo Florin deține trei terenuri pe raza județului Prahova, două apartamente în municipiul Ploiești și o casă într-o localitate din Prahova, iar soția acestuia lucrează în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Prahova.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version