Acasă Actualitate Germania: Două persoane ucise în urma unui atac armat, agresorul a fost...

Germania: Două persoane ucise în urma unui atac armat, agresorul a fost arestat

(Foto: vk.com)
(Foto: vk.com)

Cel puțin două persoane au fost ucise într-un atac armat produs astăzi în localitatea Leutershausen, din sudul Germaniei, informează Agerpres.ro. Forțele de poliție din orașul învecinat Nuremberg au anunțat că autoritățile caută o mașină decapotabilă marca Mercedes de culoare argintie și au avertizat cetățenii că șoferul ar putea fi încă înarmat. S-a stabilit că bărbatul din mașină a tras asupra unei femei, care a murit pe loc, după care a fugit de la locul atacului. După puțin timp, un biciclist din localitatea Rammersdorf, situată aproape de locul primei crime, a fost împușcat mortal. Ulterior, un fermier și un alt automobilist ar fi fost amenințați cu arma, fără a se ști dacă au fost uciși. Poliția a anunțat în cele din urmă arestarea atacatorului, potrivit presei germane.

Inițial, agenția de presă germană DPA a transmis că atacul armat s-ar fi soldat cu numeroase decese și a indicat Ansbach drept locul în care a avut loc atacul.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version