Acasă Actualitate Iohannis: Mi-am propus să promulg legea de dublare a alocaţiilor pe 1...

Iohannis: Mi-am propus să promulg legea de dublare a alocaţiilor pe 1 iunie

Foto: voceatransilvaniei.ro
(Foto: mondonews.ro)

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că şi-a propus să promulge legea care prevede dublarea alocaţiilor pentru copii pe 1 iunie, dacă documentul ajunge în timp util la Cotroceni, informează Mediafax.ro. Anunţul a fost făcut astăzi, înainte de plecarea preşedintelui la Riga, unde participă azi şi mâine la Summitul Parteneriatului Estic. „Sincer, mi-am propus să promulg legea pe 1 iunie, dacă ajunge în timp util, sigur”, a declarat şeful statului, întrebat dacă va promulga imediat legea care prevede dublarea alocaţiilor pentru copii, care a fost adoptată ieri de Camera Deputaţilor.

Klaus Iohannis a precizat că ieri a discutat cu premierul Victor Ponta despre legea care prevede dublarea alocaţiilor. ”Pot să repet, este un lucru bun că alocaţia pentru copii a fost dublată”, a spus şeful statului.

Reamintim că ieri Camera Deputaţilor a decis dublarea alocaţiilor de stat pentru copii, adoptând un amendament al liberalilor în acest sens la Ordonanţa de urgenţă 65/2015.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version