Acasă Actualitate CNADNR dispune de utilaje şi echipamente necesare pentru deszăpezire pe toată rețeaua...

CNADNR dispune de utilaje şi echipamente necesare pentru deszăpezire pe toată rețeaua de drumuri și autostrăzi

Consiliul Judeţean Dolj a anunţat vineri, printr-un comunicat, că nu vor fi probleme în această iarnă cu deszăpezirea drumurilor județene.
Consiliul Judeţean Dolj a anunţat vineri, printr-un comunicat, că nu vor fi probleme în această iarnă cu deszăpezirea drumurilor județene / Foto: b365.ro
(Foto: b365.ro)

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) are asigurate, în prezent, autoutilaje și echipamente pentru deszăpezire pe toată rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi, se precizează într-un comunicat al companiei remis Agerpres. Potrivit documentului citat, CNADNR dispune în prezent de 622 de autoutilaje din dotare şi de 2.621 de utilaje închiriate, deci în total de 3.243 de autoutilaje, care reprezintă 95,61% din necesar. De asemenea, stocurile de materiale antiderapante și de carburanți sunt asigurate în momentul de față după cum urmează: materiale chimice (sare) – 141%, nisip antiderapant – 124% şi carburanți – 143 %.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version