Acasă Actualitate Germania: Un fost polițist român și-a ucis soția, apoi s-a sinucis

Germania: Un fost polițist român și-a ucis soția, apoi s-a sinucis

O ceartă într-o familie de români plecaţi la muncă în Germania s-a transformat într-o adevărată tragedie. Soţul, fost poliţist, şi-a agresat soția până când aceasta a murit, apoi s-a sinucis, lăsând în urmă un copil orfan. Potrivit b1.ro, incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile, când soţia l-a vizitat pe Marius Simedrea la locul acestuia de muncă, în apropierea oraşului Offenbach. Cei doi au avut mai multe discuţii aprinse, după care s-au retras în pivniţă pentru a continua cearta. Acolo bărbatul a lovit-o de mai multe ori pe femeie, care a murit în urma unei răni la cap. Atunci când şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul a părăsit clădirea, s-a dus la marginea oraşului şi s-a aruncat sub un tren, decedând pe loc.

Marius Simedrea avea 49 de ani şi a lucrat ca poliţist în localitatea Oţelu Roşu din judeţul Caraş Severin. În urmă cu un an, bărbatul s-a pensionat şi s-a mutat în Germania, acolo unde locuiau deja soţia şi copilul său.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version