Acasă Actualitate Militari de la ISU Arad, în sprijinul județelor inundate din sud-vestul țării

Militari de la ISU Arad, în sprijinul județelor inundate din sud-vestul țării

Un detașament de militari de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad s-a deplasat în județul Caraș-Severin, unde se execută o regrupare de forțe, a anunțat căpitan George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU, transmite Agerpres.
„Detașamentul alcătuit din 21 subofițeri și un ofițer a plecat spre județul Caraș-Severin în cursul serii trecute, la bordul unui microbuz pus la dispoziție de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, în baza unei cooperări statuate la nivelul MAI. Împreună cu militarii, au plecat spre Caraș-Severin un camion de intervenție cu motopompă, o autospecială cu barcă, două motopompe mobile, militarii luând cu ei și diferite unelte genistice”, a declarat azi căpitanul George Pleșca.

Potrivi sursei citate, scopul acestei regrupări a fost acela ca militarii ISU să poată interveni la nevoie, cu maximum de operativitate, în sprijinul populației din zonele afectate de inundații din județele din sud-vestul țării.
Aceste județe se află sub avertizare de cod galben și cod portocaliu de vreme nefavorabilă, iar unele cursuri de apă din sud-vestul țării sunt sub avertizare de cod portocaliu sau cod roșu de inundații.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version