Acasă Actualitate Meci caritabil pentru un elev cu coloana ruptă

Meci caritabil pentru un elev cu coloana ruptă

Sub sloganul „Mihnea, sfârșitul nu-i aici!“, elevii Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu“, în colaborare cu tinerii de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu, organizează astăzi o acţiune umanitară cu scopul de a strânge bani pentru colegul lor, Mihnea Florin Vîlceanu. Tânărul a rămas imobilizat la pat după un accident pe pârtia de schi. Mihnea are 17 ani, este elev în clasa a XI-a A la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“ din Târgu Jiu. Astăzi, de la ora 18.00, va avea loc un meci de baschet caritabil, găzduit de Sala Sporturilor. Intrarea în sală se va face contra cost, în baza unui bilet. În pauza meciului, organizatorii au pregătit mai multe surprize muzicale, și nu numai. La meciul caritabil de baschet sunt așteptați cât mai mulți oameni dornici ca printr-un mic gest să îl ajute pe Mihnea. Orice bilet vândut contează. Toți banii strânși din vânzarea biletelor vor ajunge în contul familiei lui Mihnea și vor fi folosiți pentru băiat.

Conturi disponibile pentru donații

Mihnea mai poate fi ajutat și prin donații. Sunt disponibile două conturi bancare:
– contul curent: RO98 BRDE 200SV 0989951 2000, deschis la BRD pe numele Vîlceanu Marius Florin (tatăl lui Mihnea);
– contul Asociației „Șansa de mâine“ RO11 BTRLRO NCRT 0036735202 (asociație nonprofit implicată în sprijinul lui Mihnea).

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version