Acasă Actualitate Galaţi: Femeie tâlhărită de 35.000 de euro

Galaţi: Femeie tâlhărită de 35.000 de euro

O tânără, de 25 de ani, din Galaţi a fost tâlhărită astăzi după-amiază, pe o stradă din municipiu, de către un bărbat care a înjunghiat-o cu un cuţit în piept, apoi i-a luat poşeta în care se aflau 35.000 de euro, la ora transmiterii acestei ştiri agresorul fiind căutat de poliţişti.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici, a declarat că jaful a avut loc pe o stradă din cartierul I.C. Frimu, unde tânăra a fost înjunghiată în claviculă cu un cuţit, iar după ce i-a luat geanta cu bani atacatorul a fugit, conform Mediafax.
În urma incidentului, tânăra a suferit o „plagă subclaviculară” şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Galaţi, iar potrivit medicilor se află în afara oricărui pericol.
Conform sursei citate, tânăra atacată avea la ea o sumă atât de mare de bani întrucât mergea să cumpere un apartament. În momentul întâlnirii cu vânzătoarea apartamentului, pe stradă, tânăra, care era însoţită de sora sa, a fost atacată de către bărbat, care i-a smuls poşeta în care avea banii.
În prezent, atacatorul, care are în jur de 30-35 de ani şi înălţimea de aproximativ 1,75 metri, este căutat de poliţişti, semnalmentele acestuia fiind transmise tuturor secţiilor de poliţie din oraş.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version