Acasă Actualitate Traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de frontieră...

Traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de frontieră a fost prins

Traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de frontieră a fost prins
Traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de frontieră a fost prins

Traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de frontieră a fost prins în Timişoara, după aproape 12 ore de căutări. Acesta este cetăţean afgan şi are drept de şedere în România.

Traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de frontieră aflaţi în misiune, în judeţul Timiş, a fost depistat în zona Iosefin din Timişoara. El se ascundea în curtea unei case de pe strada Preyer.

Poliţişti de frontieră atacați cu cuţitul

Noaptea trecută, un grup de migranţi, însoţit de trei călăuze, a încercat să urce într-un TIR aflat într-o parcare, cu scopul de a ieşi ilegal din România.

Doi poliţişti de frontieră aflaţi în misiune au intervenit pentru oprirea grupului. Unul din bărbaţii călăuză i-a atacat cu cuţitul. Poliţiştii de frontieră au tras 13 focuri de armă în plan vertical şi au reuşit să prindă unul dintre bărbaţii călăuză şi opt membri ai grupului de migranţi.

Ulterior, o a doua călăuză a fost prinsă de poliţişti, la fel şi o femeie din grupul de migranţi.

Cei doi poliţişti de frontieră au fost duşi de urgenţă la spital, pentru îngrijiri medicale. Miercuri au fost externaţi, ei având răni superficiale.

Migranţii din grupul care încerca să iasă ilegal din România sunt din Nepal, Siria şi Congo și au toţi drept de muncă în România. Călăuzele sunt din Nepal şi Afganistan şi au drept de şedere în ţara noastră.

Citește și: Patru persoane rănite în coliziunea a două autoturisme. Unul dintre șoferi a fost resuscitat

Exit mobile version