Acasă Actualitate Persoane, maşini şi documente găsite în urma cooperării internaţionale

Persoane, maşini şi documente găsite în urma cooperării internaţionale

Poliţiştii români şi partenerii străini au identificat, în ultima săptămână, 148 de persoane şi 50 de bunuri ce fac obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen, în urma cooperării prin Biroul SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..
Autorităţile de aplicare a legii din România au localizat, în perioada 9 – 15 noiembrie a.c., pe teritoriul ţării noastre, 57 de persoane ce fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R.
Poliţiştii au pus în aplicare 10 mandate europene de arestare şi au identificat 3 persoane semnalate ca fiind dispărute din străinătate. De asemenea, au depistat 14 persoane ce erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară.
Totodată, pe teritoriul României, au fost identificate 43 autoturisme căutate de către partenerii din Spaţiul Schengen pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cursul procedurilor penale.

Exit mobile version