Acasă Actualitate Craiova: Cristian Becheanu, recompensat pentru curaj

Craiova: Cristian Becheanu, recompensat pentru curaj

Cristian Becheanu, adolescentul de 14 ani care sâmbătă a salvat un copil căzut într-o fântână din localitatea doljeană Segarcea a fost recompensat astăzi pentru gestul său, în cadrul Colegiului Prefectural. Lui Cristian i-a fost înmânată o diplomă de merit acordată de Instituţia Prefectului şi, pe lângă această distincţie, el a mai primit din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj o diplomă şi un cadou. La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj i-au acordat o diplomă şi i-au făcut cadou o excursie în vacanţa de vară. De asemenea, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret i-a oferit o tabără pe perioada vacanţei de vară, un sejur la Constanţa fiindu-i acordat lui Cristian Becheanu şi de către Primăria Segarcea.

De asemenea, Selgros Craiova i-a dăruit lui Cristian o bicicletă şi o tabletă, în timp ce reprezentanţii Fundaţiei Artego Umanitar i-au acordat tânărului o bursă lunară de 500 de lei, până la sfârşitul anului şcolar.


Editor: Oana Olaru

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Sociale din Universitatea din Craiova, specializarea Jurnalism. Crede că poveştile oamenilor sunt cele mai importante şi de aceea, împreună cu Ana Dănescu, vrea să aducă mai aproape poveştile simple cu şi despre oameni, într-o emisiune-reportaj.
Exit mobile version