Acasă Actualitate Ford lucrează şi sâmbăta

Ford lucrează şi sâmbăta

Timp de câteva săptămâni, fabrica auto din Craiova va lucra şi sâmbăta, la întreaga capacitate. Compania a început lucrul de sâmbăta care tocmai a trecut şi se va munci şi sâmbăta viitoare. Practic, se recuperează zilele în care nu s-a lucrat în luna decembrie, metodă aplicată când sunt comenzi mai mari de vehicule pe piaţa europeană. „Noi avem în contractul colectiv o prevedere potrivit căreia, în cazul în care stăm acasă din lipsă de comenzi, vom recupera sâmbăta, atunci când este nevoie. Pentru fiecare două zile state acasă, lucrăm câte o sâmbătă“, a declarat, pentru GdS, liderul sindical de la Ford, Ovidiu Cioroianu.
Potrivit unor surse din fabrică, în fiecare zi de weekend în care se lucrează, fabrica din Craiova produce 360-365 de vehicule Ford B-Max. 

Lucrează din 2001 în mass-media şi consideră că cel mai important lucru în această meserie este corectitudinea. Jurnalist specializat pe domeniul economico-financiar, își călăuzește pașii după motto-ul „În afaceri, ca și în viață, trebuie să fii fair-play. Doar în acest fel câștigi cu adevărat!”
Exit mobile version