Acasă Actualitate Fotbal – Piţurcă: Paszkany nu are nimic în comun cu fotbalul

Fotbal – Piţurcă: Paszkany nu are nimic în comun cu fotbalul

Selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, a declarat, vineri, că patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, nu are nimic în comun cu fotbalul, după ce acesta l-a criticat pentru neconvocarea jucătorilor campioanei en-titre, Eugen Trică şi Cristian Panin, informează Mediafax.
"Nu mă intersează pe mine ce spun oameni, ca domnul Paszkany, care nu au nimic în comun cu fotbalul. Chiar dacă sunt patroni. Până la urmă… îşi văd interesul lor. Fiecare îşi vede de jucătorii lui. Nu mă interesează pe mine declaraţia domnului Paszkany", a spus Piţurcă.
Patronul grupării CFR Cluj, Arpad Paszkany, afirmase, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că la prima reprezentativă nu sunt "supervalori" care să îi înlocuiască pe jucătorii campioanei en-tire, Eugen Trică şi Cristian Panin.
"La echipa naţională 75 la sută din fotbalişti joacă în străinătate, cei din ţară sunt de la Dinamo, Steaua, Rapid. Naţionala este un efect al fotbalului la nivel de cluburi. Chiar dacă n-avem jucători convocaţi la naţionala României, chiar dacă cei de la Bucureşti nu văd până la Cluj, cred că o să cheme şi de aici, pentru că e în joc interesul naţionalei. Trică şi Panin ar trebui convocaţi. Nu sunt supervalori în naţională să-i ţină pe ei departe de reprezentativa României. Să mergi numai pe o anumită linie denotă prostie, dar fiecare cu ideile lui", a precizat Paszkany.

Exit mobile version