Acasă Actualitate CJ expune proiectele Tineretului

CJ expune proiectele Tineretului

Craiovenii trebuie să mai aştepte o săptămână pentru a vedea cum ar putea arăta zona stadionului „Tineretului“ în următorii ani. Cu toate că termenul- limită de depunere a proiectelor în cadrul concursului de idei pentru realizarea unui centru cultural şi de afaceri în locul bazei sportive a expirat ieri, ofertele prezentate de proiectanţi nu vor fi deschise decât după desemnarea câştigătorului, săptămâna viitoare.

Arhitectul-şef al judeţului, Dan Radu Pappa, a declarat că ofertele vor fi deschise pe 1 august, la ora 11.00, iar comisia de jurizare care va desemna cei trei câştigători ai concursului va delibera timp de o zi sau două, după care proiectele declarate câştigătoare vor fi expuse în holul Consiliului Judeţean Dolj, pentru a fi admirate de craiovenii interesaţi.

„Proiectele nu vor fi deschise decât în ziua jurizării. După ce vom finaliza jurizarea şi vom desemna câştigătorii, proiectele vor fi expuse pe holul consiliului, pentru ca toată lumea să le poată vedea. Noi am verificat ieri (marţi – n.r.) doar eligibilitatea, nu am deschis toată oferta, care include şi proiectul. În cadrul ofertei există un capitol care cuprinde lista principalelor servicii prestate în ultimii trei ani şi nici una dintre lucrările de proiectare prezentate nu se află în Craiova, este vorba de proiecte făcute pentru ţară sau străinătate“, a spus arhitectul-şef Dan Radu Pappa.

Exit mobile version