Acasă Actualitate Strategie de petrecere olteneasca

Strategie de petrecere olteneasca

Tinerii craioveni au in week-end oferte variate pentru petreceri pline de culoare, putând sa se simta excelent in cluburile arhipline. Petrecaretii insa nu prea au unde merge in timpul saptamânii.


Mai toti petrecem la sfârsitul saptamânii impreuna cu prietenii, in cluburi sau discoteci. Asta se datoreaza faptului ca majoritatea DJ-lor sau formatiile aflate in topuri vin in aici doar in week-end-uri.


Multi dintre proprietarii de cluburi se plâng ca in timpul saptamânii nu prea au clienti. Acest lucru i-a dus cu gândul la realizarea unor programe de distractie si in zilele care lasa de dorit din punct de vedere al incasarilor.


„Cui pe cui se scoate“ este metoda pe care multi o folosesc sa scape de durerile de cap de luni de dimineata. Unul dintre cluburile care va poate ajuta in aceasta privinta este Pubs Pub, unde se mai spune: „Nu ne cere apa din perete. Bere fara rost sau zeama de legume-fructe … stoc epuizat!“.


Marti se spune ca sunt „trei ceasuri rele“. Cei din clubul Cover nu sunt de acord cu acest lucru si ne intâmpina chiar de dimineata, de la ora 9.00 pâna la ora 1.00, cu o superoferta de Happy Hours, in timpul careia ne putem bucura de o cafea si un suc la pretul de numai 3,5 RON. Apoi, daca vrei sa nu dai „nas in nas“ cu cele trei ceasuri rele nu da fuga acasa, ci ramâi in oras impreuna cu prietenii la un club care dispune de ecrane de proiectie pentru a urmari meciurile din Champions League, ca doar e marti.


La moda sunt intrarile gratuite


Miercuri este mijlocul saptamânii si, cum ce a fost mai greu a trecut, deja incep incalzirile pentru week-end-ul care se intrevede incendiar. Pentru aceste pregatiri sunt responsabili cei din cluburile Babylon si White Horse, care incep distractia cu Febra studenteasca, sustinuta de muzica din cele mai diverse genuri.


Joia, foarte multe cluburi recurg la unele modificari de preturi. Mai toata lumea profita de reducerile incepând de la 25%, pâna la gratuitate, pentru intrarea in cluburi sau discoteci (in special sunt vizate fetele).


Aceste petreceri, clubul Arcade le intretine numai cu muzica veche, iar Pubs Pub revine cu invitati surpriza, care dau reprezentatii live.


Vineri a venit vremea pentru o adevarata distractie. Acum isi deschid portile absolut toate cluburile, discotecile, barurile, bodegile si alte locuri pentru petrecareti. Clubul Antik incepe seara cu o petrecere surpriza. In Arcade puteti asculta ce va place. Clubul Da Vinci va invita la petrecere, Babylonul va cheama la Cocktail Party, iar in clubul Kripton va distreaza DJ Raoul. Nu va mai ramâne decât sa faceti alegerea care credeti ca s-ar potrivi cu starea dumneavoastra de spirit.


Sâmbata si duminica, doua zile cu totul speciale. Acum e rândul animatoarelor sa-si faca aparitia si sa arunce in aer totul. Nici concursurile nu se lasa asteptate, câstigatorii acestora bucurându-se de multe premii constând in cockteiluri, iar cei mai norocosi se pot bucura de excursii la mare sau la munte.


Toate acestea doar intr-o saptamâna, de luni si pâna duminica …

Exit mobile version