Acasă Actualitate Dive la indigo

Dive la indigo

Lauren Bacall (de 79 de ani), cindva o glorie a marilor ecrane si fosta sotie a lui Humphrey Bogart, s-a revoltat in timpul unei conferinte de presa pentru promovarea filmului „Birth“, pelicula in care joaca alaturi de Kidman, atunci cind jurnalistii s-au referit la mai tinara sa colega numind-o legenda: „Este prea tinara!“, a ripostat fostul sex-simbol.


In conceptia lui Bacall, „legendele“ sint ceva mai in virsta si mai intelepte decit o „incepatoare“ precum Kidman. Folosindu-se ca punct de pornire aceasta definitie a actritelor-legenda de film, presa engleza nu a pierdut ocazia de a compara citeva legende cu actrite din generatia de azi, care ar putea sa aspire cindva la acest statut.


Grace Kelly – Gwyneth Paltrow


Gwyneth Paltrow a fost intotdeauna comparata atit din punct de vedere fizic, cit si comportamental cu celebra Grace Kelly. Doua femei cu tinuta patriciana, de o frumusete princiara, menite sa fie mereu in centrul atentiei.


Greta Garbo – Charlize Theron


Charlize a imprumutat de la Greta Garbo tunsoarea si a stralucit pe scena anul acesta cind i-a fost inminat Oscarul pentru rolul din pelicula „Monstrul“.


Sophia Loren – Penelope Cruz


Doua frumuseti cu singe latin, Penelope si Sophia au stiut intotdeauna ca atuul lor, pe linga talent, este faptul ca au o infatisare exotica.


Marilyn Monroe – Scarlett Johansson


Cu toate ca nu a implinit 20 de ani, Scarlett se comporta asemenea unei dive. Pentru inceput, a invatat o lectie importanta de la unica Monroe: „Diamantele sint cele mai bune prietene ale unei fete“.


Katherine Hepburn – Nicole Kidman


In ultimii ani, steaua lui Nicole a urcat vertiginos si s-a intepenit acolo sus atit de bine, incit s-ar putea sa-i garanteze pentru totdeauna un loc intre fetele de referinta de la Hollywood. Talentata australianca abordeaza mai nou tinute vestimentare in genul celor care au contribuit la formarea imaginii lui Katherine Hepburn, precum si atitudinea distinsa a acesteia din urma.


Audrey Hepburn – Winona Ryder


Winona a si recunoscut ca este o admiratoare infocata a lui Audery Hepburn. Pentru a dovedi acest lucru, a incercat intotdeauna sa semene cit mai mult cu idolul sau. Cel putin ca infatisare.


Elizabeth Taylor – Catherine Zeta Jones


O rasfatata galeza si o englezoaica cu ochi violeti si apucaturi tiranice. Catherine si Elizabeth au cel putin doua lucruri in comun: camerele de filmat sint indragostite de chipul lor, iar ambitia care le caracterizeaza spulbera orice concurenta ivita la orizont.


Brigitte Bardot – Sienna Miller


Atit Brigitte, cit si Sienna sint iubitoare de animale, avind acasa o intreaga colectie de ciini. La vremea ei, Bardot avea la activ si o intreaga lista de barbati care ar fi facut orice pentru a-i intra in gratii. Sienna nu se lasa mai prejos la rindul ei.

Lucrează în presa scrisă din 2002, dar în facultate a cochetat şi cu televiziunea și radioul. Consideră că munca în televiziune este un proces de perfecţionare atât profesională, cât şi a personalităţii.
Exit mobile version