Acasă Actualitate Stiri diverse

Stiri diverse

Shannen Doherty s-a casatorit

Shannen Doherty, vedeta a serialelor „Farmece” si „Beverly Hills, 90210”, s-a casatorit la inceputul acestei luni, la Las Vegas, cu producatorul independent Rick Solomon, a anuntat presa americana. Despre Shannen Doherty s-a spus de nenumarate ori ca s-ar fi logodit, dar in cele din urma se dovedea ca nu este nimic adevarat. Aceasta este a doua sa casatorie, dupa cea cu Ashley Hamilton (fiul actorului George Hamilton), in 1993. Cei doi au divortat sapte luni mai tirziu. Rick Solomon, de 32 de ani, produce filme independente si este proprietarul unui site de jocuri de noroc. Shannen Doherty are reputatia unei personalitati dificile atit profesional, cit si in viata personala. Ziarele au scris ca atitudinea ei de vedeta cu aere a fost motivul pentru care a fost nevoita sa paraseasca serialele „Charmed” si „Beverly Hills”, iar anul trecut ea a fost condamnata la munca in folosul comunitatii pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice.

Cel mai bine vindut album in 2001 a fost „No Angel“ al lui Dido

Albumul de debut al cintaretei britanice Dido, „No Angel”, a fost cel mai vindut in lume in anul 2001, cu 8,5 milioane de unitati cumparate, potrivit statisticilor publicate in ultima editie a revistei Billboard, saptaminalul american al industriei fonografice. Dido a devansat trupa metal Linkin Park, a carei prima inregistrare („Hybrid Theory”) a fost vinduta in 8,4 milioane de exemplare. Pe locurile urmatoare s-au plasat trupa R&B feminina Destiny’s Child, cu „Survivor” (7,8 milioane), cintaretul ragga Shaggy („Hotshot” – 7,2 milioane) si Britney Spears („Britney” – 7 milioane).

Peste 446 milioane de internauti in lume

In lume, peste 446 de milioane de persoane foloseau Internetul la sfirsitul anului 2001. Estimarea este facuta de grupul de cercetari eMarketer, care a analizat datele colectate de o suta de organisme de cercetare si instante guvernamentale. Potrivit studiului, exista 133,4 milioane de internauti in America de Nord (Canada si Statele Unite – 30 la suta din total), 139,3 milioane in Europa (31 la suta), 145,9 milioane in regiunea Asia-Pacific (32 la suta), 22 de milioane in America latina (4 la suta) si 5,3 milioane in Africa (1,2 la suta). Pentru Statele Unite, eMarketer a lucrat folosind 15 studii diferite.

Pesti exotici multicolori pe masa la Oscar

Pesti exotici multicolori vor decora mesele celor 1.650 de invitati la receptia de dupa gala de decernare a premiilor Oscar, la 24 martie, a anuntat miercuri Academia de Arte si Stiinte ale Cinematografiei, organizatoarea evenimentului. „Le vom oferi invitatilor, celor care vor primi Oscarul, nominalizatilor, prezentatorilor si artistilor care vor participa la ceremonie o receptie de o eleganta rafinata in sala de bal a guvernatorilor”, a declarat un purtator de cuvint al Academiei, Dwan Newell. Acest salon, construit special pentru aceasta ocazie se afla in acelasi complex imobiliar de la Hollywood ca si luxosul teatru Kodak nou-nout, care va gazdui gala premiilor Oscar incepind din acest an. El va fi decorat cu luminari, cu perle de cristal si fintini susuratoare, cu pernute si abajururi in tonuri de havan si auriu, care vor crea „o atmosfera romantica si rafinata”. Pe linga pesti exotici, mesele vor fi decorate cu orhidee verzi si aurii. Celebrul bucatar Wolfgang Puck, care a lucrat la restaurantul parizian Maxim’s si care pregateste receptia Oscarurilor de sapte ani, va servi cunoscutul sau „Oscar de ciocolata, pudrat cu aur”.

Exit mobile version