8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljOseminte umane, găsite într-un coşciug la marginea Craiovei

Oseminte umane, găsite într-un coşciug la marginea Craiovei

Descoperire macabră la marginea municipiului Craiova, pe un câmp din spatele Complexului de agrement Water Park. Doi craioveni au observat, ieri după-amiază, un coșciug aruncat într-o grămadă de gunoi.
Când s-au apropiat, au văzut și mai multe oseminte, cel mai probabil ale unei persoane decedate de mai mulți ani. În aceeași zonă erau împrăștiate candele, coroane de flori, dar și resturile altor sicrie.
Una dintre persoanele care a făcut macabra descoperire a precizat pentru GdS că este vorba de un lucru „incalificabil“. „Am descoperit un sicriu în care se aflau oseminte umane. Este un lucru pe care nu îl înțelegem, unul incalificabil pentru orașul nostru, un sacrilegiu. Este o zonă în care sunt depozitate ilegal toate deșeurile din cimitire“, a precizat unul dintre bărbații care a descoperit sicriul.
Sesizați despre această descoperire, reprezentanții IPJ Dolj au trimis la fața locului un echipaj de poliţiști de la Secția 6, care, la rândul lor, au cerut sprijinul ofițerilor criminaliști. În urma anchetei deschise de polițiștii doljeni urmează să se stabilească exact cum a ajuns coșciugul în acea zonă, dar și cine este persoana decedată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS