Termeni si conditii

Termeni și condiții de utilizare a site-urilor web1.1 Informații generale

Site-ul www.gds.ro si subdomeniile aferente, cum ar fi, fără limitare,anunturi.gds.ro (denumite “SITE”) sunt proprietarea companiei SC MEDIA SUD EUROPA SA (denumită “COMPANIA”), fiind identificată cu următoarele date:

SC MEDIA SUD EUROPA SA

Sediul social: str. Cristian Popisteanu nr. 2-4, sector 1, București, România
Punct de lucru Craiova: Str. Campia Islaz, nr. 97A Craiova, 200420, Dolj, RomâniaNr. Oficiul Registrului Comerțului: J40/8459/2001
CUI: RO6313740
Telefon: 0251.413.100
Fax: 0251.410.565
Email: [email protected]

Puteti beneficia de orice serviciu disponibil pe Site (“SERVICII”) cu condiția acceptării acestor termeni și condiții de utilizare (“TERMENI ȘI CONDIȚII”). Utilizareade către dumneavoastra (“UTILIZATOR”) a Site-ului reprezintă acordul dumneavoastră a tuturor acestor Termeni și Condiții.

1.2 Contul Utilizatorului

Daca folosiți Site-ul, precum și serviciile oferite, sunteți responsabil pentru menținerea confidențialității contului dumneavoastră și a parolei, precum și restricționarea accesului acestui cont de la orice calculator sau device prin care vă puteți conecta la contul dvs. și sunteti de acord să acceptați responsabilitatea pentru toate activitățile care au loc pe Site asociate contului dumneavoastră.

Puteți renunța la contul dvs. pe Site în orice moment. Pentru a face acest lucru vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact, cu mențiunea “doresc să renunț la cont” folosind aceeași adresă de email cu care v-ați creat contul.

1.3 Link-uri către alte site-uri

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri. Compania nu este responsabilă pentru conținutul oricărui site, inclusiv, fără a se limita la orice link între Site și aceste terțe site-uri, sau orice modificări sau actualizări ale acestor site-uri. Includerea oricărui link către alt site nu implică aprobarea de către Companie a site-ului sau orice asociere cu operatorii săi și cu activitatea acestora.

1.4 Parteneri. Servicii din terțe părți

Anumite servicii sau funcționalități puse la dispoziție prin intermediul Site-uluisunt livrate de către site-urile unor terțe părti sau organizații. Prin utilizarea oricăruiServiciu sau funcționalitate care provine din Site recunoașteți și sunteți de acord să

partajăm informațiile și datele dumneavoastră cu orice terță parte cu care Compania are o relație de colaborare sau contractuală (“PARTENERI”) de a furniza acesteinformații în numele utilizatorilor Site-ului.

1.5 Drepturi și obligații de utilizare. Utilizare ilegală. Proprietate intelectuală

Vi se acordă drept neexclusiv, netransferabil, revocabil să accesați și să utilizațiSite-ul strict în conformitate cu acești Termeni și Condiții de utilizare. Ca o condiție deutilizare a Site-ului garantați că nu veți utiliza Site-ul pentru orice scop care este ilegalsau interzis conform acestor termeni, precum și legilor în vigoare.

Nu aveți voie să utilizați Site-ul în orice mod care ar putea deteriora, dezactiva,supraîncărca sau afecta Site-ul sau a interfera cu utilizarea de către orice altă persoană fizică sau juridică.

Nu aveți voie să obțineți sau să încercați să obțineți informații prin mijloace care nu sunt puse în mod intenționat la dispoziție sau prevăzute prin intermediul Site-ului.

Tot conținutul inclus pe Site, cum ar fi text, grafică, logo-uri, imagini, precum șicompilarea acestora sau orice software folosit de Site, este proprietatea Companieisau a furnizorilor săi, cu excepția anunțurilor postate de către Utilizatori și sunt protejate de dreptul de autor și a altor legi care protejează proprietatea intelectuală și drepturile de proprietate. Sunteți de acord să respectați toate drepturile de autor, notificări, legende sau alte restricții conținute în orice astfel de conținut și nu veți aduce modificări ale acestora.

1.6 Servicii de comunicare

Site-ul poate conține date și informații personale, precum și servicii de tip zone de chat, grupuri de stiri, pagini web personale și/sau alte facilități de mesaje sau de comunicare concepute pentru a vă permite să comunicați cu un alt Utilizator, cu ungrup sau cu publicul larg (servicii denumite “SERVICII DE COMUNICARE”).

Sunteți de acord să utilizați Serviciile de Comunicare doar pentru a comunica, aposta, a trimite și a primi informații, mesaje, materiale care sunt adecvate și legate de conținutul Site-ului și/sau a Utilizatorului sau a grupului respectiv.

Cu titul de exemplu și nu ca o limitare, sunteți de acord ca atunci când utilizațiun Serviciu de Comunicare:

 nu veți defăima, abuza, hărțui, urmări, amenința sau orice altceva care încalcă drepturile legale (cum ar fi inclusiv drepturile de confidențialitate și depublicitate) ale altor persoane;

  •   nu veți publica, posta, încărca, distribui orice nepotrivit, profan, defăimător, care încalcă drepturi, obscen, indecent sau ilegal;
  •   nu veți încărca imagini, software, alt tip de fișiere care sunt protejate de legile de proprietate intelectuală sau de publicitate, cu excepția cazului în caredețineți sau controlați drepturile acestora sau ați primit toate aprobărilenecesare;
  •   nu veți incărca fișiere care conțin viruși, fișiere corupte sau orice alt software sau program similar care pot afecta funcționalitatea calculatorului sau device- ului folosit de orice altă persoană, sau funcționarea Site-ului;
  •   nu veți încălca orice cod de conduită care poate fi aplicat pentru orice Serviciude Comunicare;

 nu veți colecta informații despre alte persoane, inclusiv adrese de email, numere de telefon fără consimțământul acestora;

 nu veți face orice alt lucru care încalcă legile sau reglementările în vigoare.1.7 Prevederi finale

Compania nu are nici o obligație de a monitoriza orice conținut al oricărui Serviciu de Comunicare. Cu toate acestea, își rezervă dreptul de a revizui conținutul din cadrul oricărui Serviciu de Comunicare și de a modifica, edita, elimina orice parte din conținut sau în totalitate conținutul. Compania își rezervă dreptul de a rezilia/elimina/opriaccesul la oricare sau la toate Serviciile oferite, precum și la Serviciile de Comunicare, în orice moment, fără notificare.

Compania își rezervă dreptul să dezvăluie în orice moment, orice informațiinecesare pentru a respecta orice lege, reglementare, proces legal sau solicitare guvernamentală, sau pentru a edita, a refuza postarea sau de a elimina orice informații sau materiale, în totalitate sau parțial.

Prin postarea, încărcarea, introducerea sau furnizarea oricăror informații și materiale acordați Companiei și partenerilor săi dreptul de a le utiliza inclusiv, fără a se limita la: copia, distribui, transmite, afișa public, reproduce, edita, traduce șireformata.

Compania își rezervă dreptul, la libera sa alegere, de a pune capăt accesului la Site și/sau serviciile conexe sau orice parte a acestuia, în orice moment, fără notificare. În măsura maximă permisă de lege, acest acord este guvernat de legile dinRomânia.

Prin publicarea unui anunț pe Site, Utilizatorul este de acord în totalitate cu prevederile acestor Termeni și Condiții de utilizare ai Site-ului. Utilizatorul își asumă întreaga responsabilitate pentru conținutul publicat pe Site.

Compania nu răspunde pentru veridicitatea datelor oricărui anunț de pe acest site. Această răspundere o poartă în totalitate Utilizatorul care postează orice informație peSite sau prin intermediul altor Servicii oferite de Companie. Introducerea de dateeronate în detaliile anunțului sau ale contului sau folosind orice Serviciul de Comunicare poate duce la ștergerea acestor date sau la blocarea contuluiUtilizatorului respectiv.

Este interzisă postarea de date sau informații cu context ireal, care nu e concret sau care nu reprezintă obiectul anunțului. Compania își rezervă dreptul de a șterge orice anunț fără nici o avertizare dacă acesta încalcă Termenii și Condițiile acestuiSite.

Orice persoană care accesează Site-ul și/sau care oferă date/informații cu caracter personal folosind orice mijloace puse la dispoziție de Site, este de acord cu prelucrarea de către Companie a datelor cu caracter personal ale acesteia. Datele cucaracter personal colectate și procesate de către Companie prin intermediul Site-ului vor fi utilizate pentru oferirea Serviciilor Site-ului precum și în alte scopuri cum ar fi, fără a se limita la: marketing, studii de piață sau alte activități permise de lege.

Pentru informațiile privind relucrarea datelor cu caracter personal vizitați pagina cuPolitica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru informațiile privind cookie-urile vizitați pagina cu Politica de cookies,transmițătoare și alte tehnologii similare .

Sumarul ediției de joi, 25 aprilie 2019

Actualitate

» Restricţii de circulaţie pe autostrăzile A1 şi A2
» Kim Jong-un şi Vladimir Putin, întâlnire în premieră la Vladivostok
» Patru răniţi, în urma unui carambol pe Autostrada A2 Bucureşti – Cernavodă. Circulaţia este deviată
» Reacţia Comisiei Europene după modificarea codurilor penale
» Daniel Barbu, fostul şef al AEP, urmărit penal de DNA în dosarul subvenţiilor de la PSD
» Modificarea Codurilor penale, adoptată
» Deficitul bugetar a fost de 3% din PIB, anul trecut, pe metodologia europeană
» Cresc RATELE!
» Bun-platnicii nu vor primi bonificația de 5%

Interviu

» Iuliana Petrișor, medic primar endocrinologie: „Echilibrul din post trebuie să continue şi în afara lui“

Publireportaj

» Comunicat de presă privind lansarea proiectului cu titlul “Construire gradiniță în comuna Ghidici, judeţul Dolj”
» Verde de la Comisia Europeană, roșu de la guvern: Spitalul Regional Craiova bate pasul pe loc
» Încheiere proiect „Dezvoltarea durabilă a firmei SC MAS LAW SRL”
» Colectivul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” vă urează Paște Fericit!

Local

» Ce spun colegii polițistului care ar fi amenințat-o pe ziarista Emilia Șercan
» Reţinuţi pentru contrabandă cu ţigări

Dolj

» Tradiţii şi obiceiuri de Paşte în Dolj
» Preţuri mai mari în supermarketuri faţă de pieţe
» Şoferul care a intrat cu maşina în Urgenţă, trimis în judecată

Gorj

» Bal de Paşte la Polovragi
» Hora de Paşte de la Novaci, o tradiţie reînviată
» Program special la transportul în comun
» Controale ale DSVSA la toate produsele specifice Paştelui
» Scandal pe buget la Târgu Jiu

Vâlcea

» Vâlcea: Circulaţie îngreunată pe DN 7

Sport

» Baschet (m) / SCM „U“ Craiova a dezamăgit în primul joc cu Timișoara
» Bon caută formula câştigătoare pentru meciul cu Braşov
» Adrian Popescu: Trebuie să atacăm încontinuu
» Voleibaliştii luptă la Steaua
» Burcea: Voi fi pe bancă la Baia Mare!

Sanatate

» UNICEF a lansat o campanie globală de susținere a vaccinării

Magazin

» Câştigător de Oscar, actorul Al Pacino, împlineşte 79 de ani
» Cum se fierb corect ouăle de Paşte. Greşeala pe care o fac toate gospodinele
» Cum faci friptura de miel perfectă. Cât se ţine la cuptor ca să fie delicioasă şi de ce se unge cu grăsime şi unt timp de o oră
» Mistere din subteranele României
» Povestea Iepuraşului de Paşte
» Horoscop
» Bancul zilei

Top