Acasă Tehnologie Mobile Twitter va oferi apeluri audio şi video de pe platformă

Twitter va oferi apeluri audio şi video de pe platformă

Twitter va oferi apeluri audio şi video de pe platformă
Twitter va oferi apeluri audio şi video de pe platformă

Twitter va oferi apeluri audio şi video de pe platformă. Elon Musk, care îşi propune să facă din Twitter o aplicaţie „do-it-all” (care reuneşte totul), a anunţat marţi că în curând va fi posibilă efectuarea de apeluri audio şi video de pe platformă, relatează AFP, citată de Agerpres.

„Chat-uri audio şi video vor fi adăugate în curând în contul oricărui utilizator al acestei platforme. Asta vă va permite să vorbiţi cu persoane aflate oriunde în lume fără să le daţi numărul de telefon”, a declarat el pe Twitter.

Elon Musk intenţionează să implementeze şi posibilitatea de criptare a mesajelor private

Twitter ar oferi astfel un instrument similar celor deja disponibile pe reţelele Instagram şi Facebook. Elon Musk, care a cumpărat platforma cu 44 de miliarde de dolari la sfârşitul lunii octombrie anul trecut, intenţionează să implementeze şi posibilitatea de criptare a mesajelor private.

„Acest sistem va deveni rapid mai sofisticat”, a scris el. De la sosirea sa în fruntea Twitter, Elon Musk a făcut numeroase schimbări. De asemenea, a introdus mai multe funcţii noi pe platformă.

El a menţionat în noiembrie intenţia sa de a construi o „aplicaţie universală”. Acestea ar putea să permită, printre altele, mesaje criptate, tweet-uri mai lungi şi mijloace de plată.

Citeşte şi: Incendiu pe şantierul de la Aeroportul Craiova

Exit mobile version