Acasă Tehnologie Mobile WhatsApp introduce o nouă funcție pentru cei care folosesc aplicația pentru computer

WhatsApp introduce o nouă funcție pentru cei care folosesc aplicația pentru computer

WhatsApp introduce o nouă funcție pentru cei care folosesc aplicația pentru computer
WhatsApp introduce o nouă funcție pentru cei care folosesc aplicația pentru computer (Foto: UselT.ro)

WhatsApp aduce o nouă funcție pentru cei care folosesc aplicația pentru computer. Noua funcție va permite utilizatorilor să modifice viteza cu care este redat un mesaj vocal pe desktop, potrivit The Sun.

Funcția este deja disponibilă pe iPhone și Android, dar în sfârșit vine și pe Windows. Momentan este disponibilă doar în versiunea beta a aplicației.

Funcția vine în ajutorul celor care primesc mesaje vocale foarte lungi

Această funcție vine în ajutorul celor care primesc mesaje vocale foarte lungi. Astfel, utilizatorul poate modifica viteza de redare și să le parcurgă într-un timp record. Schimbarea a fost observată de specialiștii în IT de la WABetaInfo, care au spus că funcția este acum disponibilă în versiunea beta a desktopului Windows.

„Cel mai bun mod de a verifica dacă funcția este deja disponibilă pentru contul tău WhatsApp este să redați o notă vocală. Dacă apare butonul de viteză de redare, puteți începe în sfârșit să utilizați această funcție”, a explicat WABetaInfo.

Desigur, acest lucru este deja posibil pe versiunile live ale WhatsApp pentru iOS și Android. Trebuie doar atingeți noul buton 1x de lângă mesajul vocal.

„Deși toată lumea are o opinie diferită cu privire la durata ideală a unui mesaj vocal, încercați să le mențineți la 1 sau 2 minute”, a spus expertul Jo Bryant de la WABetaInfo. Pentru mai recente funcții WhatsApp trebuie să folosiți versiunea beta a aplicației. Varianta beta este o variantă de testare și se poate obține prin urmarea unor pași.

Cum să descărcaţi WhatsApp beta

Pentru a descărca WhatsApp beta pentru smartphone, trebuie să accesați Google Play pe Android și să căutați WhatsApp.

Derulați în jos în pagină până când vedeți „Deveniți un tester beta”.

Atingeți butonul „I’m In” și apoi faceți clic pe „Join” pentru a confirma.

Acum tot ce trebuie să faceți este să așteptați actualizarea versiunii beta a aplicației.

Accesarea versiunii beta pe IOS este mai dificilă și mai limitată.

Exit mobile version