Acasă Tehnologie IT&C Elon Musk vrea din nou să cumpere Twitter

Elon Musk vrea din nou să cumpere Twitter

Musk a făcut propunerea într-o scrisoare către Twitter, dorind să continue preluarea la preţul inițial de 54,20 dolari pe acţiune
Musk a făcut propunerea într-o scrisoare către Twitter, dorind să continue preluarea la preţul inițial de 54,20 dolari pe acţiune

Miliardarul Elon Musk s-a răzgândit din nou și se pare că vrea să cumpere Twitter. Acesta a contactat reprezentanții rețelei sociale pentru a relua procedura de achiziție.
Musk a făcut propunerea într-o scrisoare către Twitter, dorind să continue preluarea la preţul inițial de 54,20 dolari pe acţiune, transmite BBC.

Un purtător de cuvânt al Twitter a confirmat faptul că gigantul a primit propunerea lui Musk, adăugând că este aproape de a încheia tranzacția la prețul promis de acesta în luna aprilie.

Mișcarea surpriză vine cu doar câteva săptămâni înainte ca cele două părți să apară în instanță.

Musk şi Twitter urmează să se confrunte în instanţă pe 17 octombrie, la un tribunal din Delaware, compania dorind un ordin care să îi ceară lui Musk să finalizeze acordul de preluare la preţul de 54,20 dolari pe acţiune.

Acţiunile Twitter erau marţi în creştere cu 12,7% înainte ca tranzacţionarea lor să fie suspendată pentru a doua oară. Acţiunile Tesla au scăzut cu circa 3%.

Musk a convenit în aprilie să cumpere Twitter pentru 44 de miliarde de dolari, dar după câteva săptămâni a spus că nu mai doreşte să finalizeze acordul pentru că numărul conturilor bot este mult mai mare decât estimarea făcută de companie, de sub 5% din numărul utilizatorilor.

Exit mobile version