Acasă Tehnologie Gadgets Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou, conform go4it.ro

Modelul MX Vertical este integrat în gama „premium” de mouşi de la Logitech, alături de seriile MX Master şi MX Anywhere. Astfel, acesta este încadrat într-o gamă de preţ superioară, mult peste ceea ce consideră unii drept un preţ „accesibil” pentru un mouse de birou.

Logitech MX cu butoane pe lateral

MX Vertical este un mouse mai înalt decât cel obişnuit. Bbutoanele sale sunt aşezate pe laterala din dreapt, la un unghi foarte ascuţit faţă de poziţionarea orizontală a mouşilor tradiţionali (57 de grade).

Cele două butoane pentru click stânga şi click dreapta, cât şi baza mouse-ului sunt realizate dintr-un plastic mat, în timp ce restul carcasei este acoperit cu o suprafaţă cauciucată cu striaţii. Acest aspect asigură o prindere cât mai bună, împiedică alunecarea mouse-ului din mână şi este moale la atingere pentru un confort îmbunătăţit.

În partea de sus, există şi o bandă care pare a fi metalică, care găzduieşte logo-ul „logi”, cât şi un buton programabil.

Mouse cu USB sau Bluetooth

Pe laterala din stânga sunt poziţionate două butoane din plastic pentru „back” şi „forward”, de asemenea programabile, iar un nelipsit „scroll” este poziţionat între cele două click-uri principale.

Mouse-ul are un buton on/off în partea de jos, cât şi un buton care facilitează selecţia computerului la care este conectat. Astfel, acesta poate ţine minte până la trei dispozitive la care conexiunea se realizată fie prin intermediul adaptorului USB „Unifiying” din pachet, fie prin Bluetooth.

Un lucru interesant este port-ul USB Type-C de încărcare a acumulatorului intern. Acesta poate folosi un singur cablu pentru încărcarea telefonului (dacă folosiţi Android), pentru încărcarea mouse-ului şi pentru încărcarea unui laptop sau a unei tablete.

MX Vertical poate fi mouse-ul potrivit pentru cei care au început să aibă probleme cu încheieturile din cauza muncii la birou.

Mouse-ul este disponibil în magazine la prețul de 460 de lei.

Aurelian Marian Soare

Exit mobile version