Acasă Tehnologie Black Friday Black Friday: Reduceri uriașe la zboruri şi vouchere

Black Friday: Reduceri uriașe la zboruri şi vouchere

Wizz Air a anunțat că suspendă toate rutele dintre România şi Suedia, Portugalia, Israel şi Emiratele Arabe Unite până pe 31 iulie inclusiv
Wizz Air a anunțat că suspendă toate rutele dintre România şi Suedia, Portugalia, Israel şi Emiratele Arabe Unite până pe 31 iulie inclusiv

Wizz Air anunță reduceri de până la 30% la zboruri selectate, iar eMAG vine cu oferte de vouchere la TAROM.

Cele mai bune oferte de vouchere de Black Friday

Voucher în valoare de 200 RON, pentru achiziția biletelor de avion TAROM, pentru curse interne sau externe poate fi achiziționat la prețul de 100,00 lei.

Voucher în valoare de 1000 RON, pentru achiziția biletelor de avion TAROM, pentru curse interne sau externe beneficiază de o reducere de 50%.

Voucher în valoare de 400 RON, pentru achiziția biletelor de avion TAROM, pentru curse interne sau externe poate fi cumpărat cu 200 de lei, după o reducere de 50%.

Oferte Blue Air de Black Friday

Și Blue Air reduce la jumătate tarifele de călătorie la toate zborurile şi ca bonus oferă posibilitatea clienţilor să schimbe gratuit datele de zbor, însă o singură dată.

Promoţia este valabilă în perioada 11 – 13 noiembrie, iar portofoliul de oferte include atât date de plecare pentru Crăciun şi Revelion, cât şi pentru vacanţa de vară 2021.

Mai multe oferte vedeți pe www.flyblueair.com.

Oferte Black Friday Wizz Air

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai verde* linie aeriană din Europa a anunțat pentru vineri și sâmbătă reduceri de până la 30%** pentru zboruri selectate.

Promoția este valabilă pentru toți clienții (până pe 14 noiembrie la ora 23:59), călătoriile putând avea loc la orice dată.

Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Exit mobile version