Acasă Tehnologie IT&C Evoluție cu dublu tăiș? TikTok lucrează la o aplicație pentru clonarea vocii

Evoluție cu dublu tăiș? TikTok lucrează la o aplicație pentru clonarea vocii

Una dintre cele mai folosite platforme de conținut din lume, TikTok, deja oferă unele funcții de AI pentru utilizatorii săi. Aplicația lucrează acum la o nouă caracteristică de conversie text-voce bazată pe AI, scrie Playtech.ro.

Scriind pentru TheSpAndroid, AssembleDebug, un celebru vânător de coduri, a cercetat cea mai recentă versiune a aplicației TikTok pentru Android pentru a găsi cod care face referire la ceva cunoscut sub numele de Biblioteca vocală TikTok, plus o nouă opțiune pentru „Creează-ți vocea cu AI”.

Nu există încă un nume formal pentru această caracteristică, conform sursei, dar aceste termeni explică destul de bine ceea ce ar trebui să facă.

AssembleDebug a reușit chiar să facă să funcționeze unele dintre caracteristici, oferind o imagine asupra ecranului de introducere, care explică procesul: „Creează o versiune AI a vocii tale în doar 10 secunde! Vei putea să o folosești cu conversia text-voce în videoclipurile TikTok.”

Care sunt riscurile?

Apăsând pe Acord, utilizatorii sunt duși la pagina de înregistrare, care apare goală pentru moment, posibil din cauza faptului că caracteristica se află în stadiile sale incipiente de dezvoltare.

Atunci când va fi disponibil, utilizatorii vor fi rugați să citească un text afișat pe ecran, care va ajuta TikTok să recunoască vocea și, în cele din urmă, să o facă disponibilă în Biblioteca Vocală TikTok pentru ca alții să o folosească.

Întotdeauna vor exista preocupări cu privire la utilizarea necorespunzătoare a unei unelte de conversie text-voce bazate pe AI, precum aceasta, în special într-o perioadă în care dezinformarea este răspândită pe platformele online.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Cum arată o ploaie solară

Exit mobile version