Acasă Tehnologie Facebook și Instagram au picat din nou în mai multe zone din...

Facebook și Instagram au picat din nou în mai multe zone din lume

Facebook și Instagram au picat din nou în mai multe zone din lume
Facebook și Instagram au picat din nou în mai multe zone din lume

Rețelele sociale Facebook și Instagram au picat, miercuri după-amiază, în mai multe zone din lume, pentru a doua oară luna aceasta. De data aceasta, utilizatorii nu s-au mai putut loga în conturile lor, potrivit Mirror.co.uk. 

Instagram și Facebook nu mai funcționează în SUA, utilizatorii rețelelor sociale spunând că aplicațiile nu funcționează corect. Peste 1.000 de persoane au raportat probleme, inclusiv cu trimiterea și primirea de mesaje. De asemenea, unii au spus că nu pot vedea povești sau efectua căutări pe ambele aplicații, scrie sursa citată. 

Facebook și Instagram au mai picat în urmă cu două săptămâni

DownDetector, un site care monitorizează problemele online, inclusiv cele legate de aplicațiile de social media, a observat astăzi o creștere a numărului de rapoarte legate de Instagram și Facebook. În timpul întreruperii, care pare să fi afectat și Marea Britanie, părți din Europa și Asia, mulți s-au îndreptat către X, fostul Twitter, pentru a se plânge de situație.  Facebook și Instagram au mai picat în urmă cu două săptămâni pentru utilizatorii din întreaga lume.

Citește şi: Bărbat prins în flagrant când încerca să vândă o armă letală

Exit mobile version