Acasă Tehnologie Gaming Nintendo va lansa o consolă de jocuri Switch cu ecran de 7...

Nintendo va lansa o consolă de jocuri Switch cu ecran de 7 inci

Nintendo va lansa o consolă de jocuri Switch cu ecran de 7 inci
Foto: Pocket-lint

Nintendo va lansa în acest an o nouă variantă a consolei Switch care va avea ecran de 7 inci, cu tehnologia OLED, în timp ce în prezent gadgetul are ecran LCD de 6,2 inci, existând și varianta Lite, cu ecran de 5,5 inci. Ecranul va fi produs de Samsung Display, potrivit Bloomberg.

Nintendo a câștigat de pe urma pandemiei și a faptului că oamenii au stat mai mult în casă, și deci cu ecrane în față. În noiembrie compania spunea că va încheia anul fiscal aprilie 2020 – martie 2021 cu vânzări de 24 de milioane unități Switch, în timp ce estimarea inițială era extrem de prudentă: 19 milioane de consolei în 12 luni.

Această nouă variantă de consolă, lansată până în sărbătorile de iarnă

Bloomberg spune că această nouă variantă de consolă, cu ecran de 7 inci, va fi lansată până în sărbătorile de iarnă și sursele adaugă că display-urile vor ajunge pe linia de asamblare undeva în luna iulie. Un ecran OLED va însemna imagine cu contrast mai bun.

Consola Switch a fost lansată pe piață în martie 2017

Consola Switch a fost lansată pe piață în martie 2017 și s-a vândut în peste 80 de milioane de unități, fiind depălită doar de modelul Wii în istoria companiei, model care și-a găsit peste 100 de milioane de clienți.

Exit mobile version