Acasă Tehnologie Gadgets Nike Adapt Huaraches, pantofii sport care se leagă singuri

Nike Adapt Huaraches, pantofii sport care se leagă singuri

Nike Adapt Huaraches, pantofii sport care se leagă singuri
Nike Adapt Huaraches, pantofii sport care se leagă singuri

Nike Adapt Huaraches sunt primii pantofi sport care vor permite control prin aplicaţie şi prin comenzi vocale pe iPhone, prin intermediul Siri, conform news.nike.com

Nike Huarache a introdus o nouă abordare radicală. Modelul Adapt BB, lansat în primăvară, oferea posibilitatea de a controla şireturile automate prin intermediul unei aplicaţii pentru mobil. Acum, compania a anunţat o nouă versiune modernizată a unui design clasic, care permite funcţionalitate similară.

Nike Adapt Huaraches, din 1991

Nike A.H este un nou model de pantofi sport pentru alergat, inspirat de originalul Air Huaraches , care a debutat în 1991. Aceştia sunt construiţi folosind o construcţie din neopren şi exoschelet de susţinere. Diferenţa modelelor o reprezintă lipsa şierturilor tradiţionale şi un nou design modernizat. La baza pantofului, Adapt Huaraches integrează un motoraş pentru strângerea automată a şireturilor, cât şi o zonă iluminată cu LED-uri RGB, care poate fi personalizată.

Control și personalizare, după un smartphone

Folosind aplicaţia de smartphone, pantofii vor putea înregistra mai multe profiluri de intensitate a şireturilor, cât şi culori diferite pentru fiecare profil în parte. Fiecare profil poate fi dedicat unui caz de utilizare specific.

De exemplu, atunci când alergi, pantoful ar putea fi mai strâns pe picior, în timp ce atunci când eşti la birou, sau doreşti să te relaxezi, şireturile ar putea fi slăbite puţin pentru extra confort.

Aplicaţia de mobil Nike Adapt este aceeaşi care a fost folosită şi pe pantofii Nike Adapt BB, actualizată acum cu suport pentru Adapt Huaraches. Aceasta poate oferi control rapid al funcţiilor de pe pantofi, dar oferă şi informaţii despre starea bateriei. Şireturile pot fi controlate pentru fiecare pantof independent.

Siri te ajută să te încalți

Noutatea este însă suportul pentru scurtături prin intermediul Siri. Poţi să îţi setezi propriile comenzi vocale, pe care le poţi realiza fie de pe iPhone. Tot ce trebuie să faci este să spui Hey Siri şi să rosteşti comanda setată.

Lansarea și prețul pantofilor sport

Lansarea Nike Adapt Huaraches va avea loc pe 13 septembrie prin intermediul aplicaţiei SNKRS, dar şi în câteva magazine din SUA.

Modelul Adapt BB, lansat în primăvară a ajuns în magazine la preţul de 350 de dolari. Noul model Huaraches va avea un preț similar.

Aurelian Marian Soare

Exit mobile version