Acasă Tehnologie Gadgets Samsung a prezentat noile telefoane Galaxy

Samsung a prezentat noile telefoane Galaxy

Samsung a prezentat noile modele Note 10 şi Note 10 Plus, acesta din urmă cu mai multe capacităţi şi cu o versiune exclusivă care în SUA va fi compatibilă cu reţeaua 5G, scrie ProTv.

În cadrul popularului eveniment “Unpacked”, firma sudcoreeană a lansat şi un S Pen îmbunătăţit – care este inclus şi controlează Galaxy Note- şi un hibrid de smartphone şi laptop denumit Galaxy Book S, şi a anunţat colaborări cu gigantul tehnologic Microsoft şi cu Programul de Dezvoltare al ONU.

Preşedintele şi director general al Samsung, DJ Koh, a subliniat că Galaxy Note are “cea mai bună tehnologie şi caracteristici” din gama sa de dispozitive şi această “a zecea ediţie a telefonului” este gândită pentru “a duce productivitatea şi creativitatea la nivelul următor”.

Încă de la început, Galaxy Note a impresionat cu cele mai bune tehnologii şi caracteristici de top. Galaxy Note 10 redefineşte această promisiune pentru utilizatorul modern, loial Note, care îşi foloseşte smartphone-ul pentru a duce productivitatea şi creativitatea la următorul nivel şi care trece cu uşurinţă de la idei la sarcini clare. Fiecare element din Galaxy Note 10 a fost conceput pentru a ajuta utilizatorii să obţină mai mult. Fie că lucrează la un proiect complex pentru muncă, editează un videoclip sau se relaxează cu jocul mobil preferat, Galaxy Note 10 îi va ajuta să ducă la bun sfârşit task-urile mai eficient şi mai bine, a declarat DJ Koh, conform unui comunicat al companiei.

https://youtu.be/CYA_XAMfRfo

Vezi articolul integral AICI

Raluca-Maria Nedelea

Exit mobile version