Acasă Razboi Ucraina Marinarii ruşi de pe o navă rămasă fără combustibil, îndemnaţi să… vâslească

Marinarii ruşi de pe o navă rămasă fără combustibil, îndemnaţi să… vâslească

Marinarii ruşi de pe o navă rămasă fără combustibil, îndemnaţi să... vâslească
Marinarii ruşi de pe o navă rămasă fără combustibil, îndemnaţi să... vâslească

Un dialog ireal ar fi avut loc, zilele acestea, în Marea Neagră, între echipajul unei nave georgiane şi echipajul unei nave ruseşti. Vasul rusesc ar fi rămas fără combustibil şi a cerut ajutor navelor aflate în apropiere. A răspuns apelului secundul unei nave georgiene, care le-a transmis să se apuce de vâslit, informează Observatornews

O navă rusească a rămas fără combustibil şi a cerut ajutor de la o navă de mentenanţă din Georgia, însă militarii ruşi s-au lovit de un refuz categoric la georgienilor.

Momentul în care marinarii ruşi şi cei georgieni au discutat a fost filmat de la bordul navei georgiene şi apoi poswtat pe reţelele de socializare.

Secund navă georgiană: Păreți că sunteți ruși. Sunteți din Rusia?
Marinar rus: Da, suntem din Rusia, echipaj rusesc.
Secund navă georgiană: Înțeleg, echipaj din Rusia. Păi, băieți, refuzăm să vă adăpostim și refuzăm să vă alimentăm cu combustibil!
Marinar rus: Cu cine stau de vorbă?
Secund navă georgiană: Cu secundul căpitanului, din Georgia. Nu vă aprovizionăm cu combustibil. Navă rusă… (înjurătură).
Comandant georgian: (înjurătură) …de ocupanți.
Marinar rus: Hai să nu implicăm politica în asta. Am rămas fără combustibil!
Secund navă georgiană: Ei bine, dacă nu mai aveți combustibil, atunci vâsliți!
Comandant georgian: (înjurătură)…
Secund navă georgiană: Glorie eroilor! Glorie Ucrainei!

A cincea zi a invaziei ruse în Ucraina

Războiul declarat de președintele rus Vladimir Putin Ucrainei a intrat în cea de-a cincea zi cu noi bombardamente.

Au fost auzite explozii în capitala Kiev și în principalul oraș Harkov, potrivit The Jerusalem Post, care citează Serviciul de Stat pentru Comunicații Speciale și Protecție a Informațiilor din Ucraina. Deși rușii continuă să atace, soldații ucraineni răspund cu mult curaj și nu predau teritoriul lor inamicului.

La propunerea Rusiei, partea ucraineană a acceptat să participe la negocieri. Discuţiile între cele două delegaţii urmează să aibă loc luni, la Gomel, în Belarus, în timp ce președintele rus Putin a ordonat ministerului rus al Apărării să pună arsenalul nuclear al țării în stare de alertă maximă.

Exit mobile version