Acasă Politica National Ramona Chiriac va deschide lista la europarlamentare

Ramona Chiriac va deschide lista la europarlamentare

Ramona Chiriac va deschide lista la euparlamentare din partea alianţei PSD-PNL
Ramona Chiriac va deschide lista la euparlamentare din partea alianţei PSD-PNL

Ramona Chiriac va deschide lista la europarlamentare din partea alianţei PSD-PNL, a decis luni coaliţia de guvernare. Ramona Chiriac a fost numită șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, în 1 iulie 2021. Ea acționează ca reprezentant oficial al Comisiei Europene în România, sub autoritatea politică a președintei Ursula von der Leyen.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu a declarat la Antena 3 că decizia coaliţiei este ca aceasta să deschidă lista la europarlamentare. 

”A fost de acord cu propunerea noastră”, a comentat el, precizând că aceasta este o independentă, susţinută de cele două partide.

În privinţa candidaturii pentru Primăria Capitalei, coaliţia analizează încă toate variantele, inclusiv candidaţi separaţi PNL şi PSD.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, declara duminică, într-o emisiune televizată, că rezultatele sondajelor făcute de PNL şi PSD pentru desemnarea candidatului comun la Primăria Capitalei sunt gata. Liberalii i-au sondat pe Sebastian Burduja şi pe Ionuţ Lupescu, iar PSD pe Gabriela Firea şi Daniel Băluţă.

Citește și: Lansarea Studiului Economic 2024 pentru România

Exit mobile version