Știri de ultima orăPoliticaInternationalPutin a primit o masă și un binoclu de ziua lui

Putin a primit o masă și un binoclu de ziua lui

Ministrul lituanian al Apărării Arvydas Anušauskas l-a ironizat pe preşedintele rus Vladimir Putin, cu ocazia zilei de naştere a liderului de la Kremlin.

Anušauskas a afirmat că Putin a primit de ziua lui ”o masă nouă şi un binoclu” şi a precizat că ”lituanienii strâng bani pentru nişte ‘artificii’”, potrivit The Guardian.

”Astăzi (n.r. vineri), Putin, cu ocazia zilei sale de naştere, a primit o masă nouă şi un binoclu pentru comunicarea cu vizitatorii. Lituanienii strâng bani pentru nişte «artificii»”, a scris oficialul lituanian pe contul său de Twitter.

Ministrul lituanian al Apărării Arvydas Anušauskas a făcut referire la fotografiile de la întâlnirile lui Putin cu liderii mondiali, printre care Emmanuel Macron, în cadrul cărora cei doi lideri au stat aşezaţi la distanţă unul de celălalt la o masă mare, rotundă.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a trimis săptămâna aceasta o felicitare de ziua de naştere preşedintelui rus Vladimir Putin, felicitându-l pentru ”distrugerea provocărilor şi ameninţărilor Statelor Unite”, acesta fiind cel mai recent semn al aprofundării legăturilor dintre cele două state.

ȘTIRI VIDEO GdS