Acasă Politica Prinsă gonind pe șosele, Diana Șoșoacă a acuzat polițiștii că i-au luat...

Prinsă gonind pe șosele, Diana Șoșoacă a acuzat polițiștii că i-au luat permisul „cât e campania electorală”

Diana Şoşoacă
Diana Şoşoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere după ce ar fi fost prinsă de un echipaj de la Rutieră în timp ce conducea cu o viteză de peste 110 kilometri pe oră într-o zonă unde limita era de 40 km/h.
Ea postat pe contul ei de Facebook un clip în care se vede în care se dă jos din mașină și se duce la autospeciala în care polițiștii îi scriau amenda, cerându-le fimarea pe baza căreia a fost oprită.

Ea încearcă să se certe cu ei și îi acuză că i-au luat permisul pe 90 de zile „cât e campania electorală” și că se fac presiuni la adresa ei la ordinul pefectului. Ea negat că ar fi mers cu o viteză atât de mare și a refuzat să semneze procesul-verbal.

Polițiștii i-au răspuns calm, i-au spus să se întoarcă la autoturismul ei și au închis geamul de la portiera mașinii de poliție.

Comunicatul oficial al Poliției:

„La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi acţionau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, poliţiştii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h.
Potrivit normelor legale în vigoare, poliţiştii au amendat femeia cu 1.485 lei şi i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”.

CITEȘTE ȘI: Gorj: Bărbat reținut pentru profanare de morminte

Exit mobile version