Acasă Politica International Trump a vorbit pentru prima dată despre posibilitatea înfrângerii în alegeri

Trump a vorbit pentru prima dată despre posibilitatea înfrângerii în alegeri

Donald Trump dă asigurări că alegerile prezidențiale au fost marcate de ”fraude”, fără a aduce însă dovezi
Donald Trump dă asigurări că alegerile prezidențiale au fost marcate de ”fraude”, fără a aduce însă dovezi

„Timpul va spune”: Donald Trump a vorbit vineri pentru prima dată despre posibilitatea unei înfrângeri prezidențiale împotriva lui Joe Biden, potrivit AFP, notează Hotnews.

Președintele a ținut o conferință de pe peluza Casei Albe despre pandemia de Covid-19, primul său discurs public de la anunțarea înfrângerii sale, anunțată de presă, pe care refuză să o recunoască.

În timp ce numărul cazurilor de contaminare cu noul coronavirus a crescut brusc în țară, Donald Trump a dorit să excludă posibilitatea carantinării.

„Cred că timpul ne va spune ce administrație avem, dar orice se va întâmpla în viitor, cine știe, vă pot spune că această administrație nu va impune blocarea”, a spus el, mult mai puțin categoric decât în ​​tweet-urile sale unde denunță mereu ”fraude” masive la alegeri.

Republicanul nu a mai menționat alegerile prezidențiale în timpul discursului său, încheiat fără a răspunde la întrebările jurnaliștilor.

Ultimele două state în care nu au fost încă anunțate rezultatele alegerilor din 3 noiembrie, Georgia și Carolina de Nord, au fost atribuite vineri lui Joe Biden și respectiv Donald Trump de către mass-media americană.

Media confirmă victoria candidatului democrat, creditat cu 306 electori, față de 232 pentru Trump.

Exit mobile version