Acasă Politica VIDEO / PNL Dolj pleacă la luptă în frunte cu generalul Ciucă....

VIDEO / PNL Dolj pleacă la luptă în frunte cu generalul Ciucă. Vezi ce spun liberalii

PNL Dolj pleacă la luptă în frunte cu generalul Ciucă. Partidul Naţional Liberal filiala Dolj şi-a depus, astăzi, candidaturile pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Liberalii doljeni au depus la Biroul Electoral Judeţean listele pentru Senat şi Camera Deputaţilor.

La Senat, lista este deschisă de actualul ministru al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, militar de carieră născut la Pleniţa (judeţul Dolj). Următorul pe listă este Mario Ovidiu Oprea, senator de Dolj din anul 2004. Lista de la Senat continuă cu Veta Păsculescu, profesorii Alexandru Gîdăr şi Cristi Spulbăr, şi Mihai Soare, actualul director general al CAS Dolj.

Liderul liberalilor doljeni pentru Senatul României, generalul în rezervă Nicolae Ciucă a fost din 2001 până în 2004 comandantul Scorpionilor Roşii, cu care a participat la misiunea Enduring Freedom I din Afganistan (2002-2003) şi Antica Babilonia din Irak (2004). Pentru rezultatele obținute a fost distins cu Ordinul Național „Pentru Merit”, în Grad de Ofițer, Ordinul Național „Pentru Merit” în Grad de Cavaler, Semnul Onorific în Serviciul Patriei, XV, XX, Medalia ONU pentru misiunea UNAVEM III, Emblema de Onoare a Armatei României și Emblema de Onoare a Statului Major al Forțelor Terestre. Nicolae Ionel Ciucă, fost Şef al Statului Major General în perioada 1 ianuarie 2015 – 29 octombrie 2019, îndeplineşte din data de 4 noiembrie 2019 funcţia de ministru al Apărării.

PNL Dolj pleacă la luptă. Cu cine se prezintă la Camera Deputaţilor

La Camera Deputaţilor, lista PNL Dolj este deschisă de preşedintele filialei Dolj, Ștefan Stoica. Pe locul doi se află deputatul Nicolae Giugea, care a lipsit însă de la prezentarea de astăzi. Al treilea pe listă este Ionuț Stroe, actualul ministru al Tineretului şi Sportului. El este urmat de Eugen Gioancă, Doru Câplea, Daniel Drîgnei, Adriana Marcinschi, Cosmin Călin, Flavius Sirop, Cosmin Corâțu, Oana Zaharie, Florin Gătejescu şi Nichi Motoi.

Liberalii doljeni au vorbit despre investiţiile care trebuie „să dezvolte judeţul“, amintind aici de drumul expres Craiova-Pitești, Spitalul Regional Craiova, Centura de Sud a Craiovei şi Colegiul „Carol I”. Ei au susţinut că un Parlament de dreapta şi o guvernare de dreapta vor schimba în bine judeţul Dolj.

Exit mobile version