Acasă Politica National Orban, despre decizia CCR: Trebuie să fim pregătiţi cu orice modificare a...

Orban, despre decizia CCR: Trebuie să fim pregătiţi cu orice modificare a legislaţiei care se impune

Premierul Ludovic Orban a declarat astăzi că Guvernul trebuie să fie pregătit cu orice modificare a legislaţiei care se impune, în cazul în care în urma deciziei Curţii Constituţionale sunt afectate articole care creează cadrul legal pentru dispozitivul de apărare a cetăţenilor împotriva COVID.

„Trebuie să fim pregătiţi cu orice modificare a legislaţiei care se impune, în cazul în care sunt afectate articole care ne creează cadrul legal pentru dispozitivul de apărare a cetăţenilor împotriva COVID”, a declarat Orban. Acesta i-a spus ministrului justiției că au apărut speculaţii legate de faptul că nu ar exista temei pentru carantină şi izolare.

Predoiu a răspuns că trebuie mai întâi să apară în Monitorul Oficial. „În primul rând, trebuie să vedem decizia în ansamblul său şi motivarea şi după aceea, evident, trebuie să stabilim un mod de reacţie faţă de această decizie, care prin forţa legii va deveni obligatorie odată publicată în Monitorul Oficial. Până la publicarea în Monitorul Oficial, vorbim doar de o informaţie de presă”, a afirmat Predoiu.

Exit mobile version